Praktisk info

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig, er du sikret en plads på kurset.

Du tilmelder dig, ved at klikke lige her.

Kontroller at dine oplysninger er korrekte inden du tilmelder dig. Herefter modtager du faktura på din mail. Det er muligt at betale kurset på én gang, i 3 eller 6 rater og du bedes orientere dig i vores handelsbetingelser her.

Når du har tilmeld dig, modtager du en bekræftelse på mail. Husk at tilføje vores mailadresse til din indbakke, så vores mails ikke ender i dit spam-filter. Har du 24 timer efter din tilmelding ikke modtaget en bekræftelses-mail bedes du, efter at have tjekket dit spam-filter, kontakte os på: Kontakt@sangskrivning.dk eller Benjamin på tlf. 2168 5222.

Kurset fyldes efter først til mølle.

Ved tilmelding tillader du, at vi må kontakte dig, i det omfang, der er nødvendig i forbindelse med afholdelse af kurset.
Ønsker du at give en plads til en anden i form af et gavekort – kan du kontakte os på kontakt@sangskrivning.dk.

Du kan tilmelde dig her.

Du finder vores frameldingspolitik længere nede og lige her.

Logi

Vi skal være i to skønne luksussommerhuse i det idylliske Marielyst på Sydfalster og sommerhusene ligger ca. 500 m fra hinanden. Der er både enkelt- og dobbeltværelser alle med bad/toilet på gangen. Ønsker du at bo sammen med en bestemt person – giv os da venligst besked herom ved din tilmelding eller senest 14 dage før kursusstart på vores mail: Kontakt@sangskrivning.dk

Adresser på sommerhusene:

 • Stolt Henriksvej 2, Marielyst, 4873 Væggerløse
 • Trifoliumvej 18, Marielyst, 4873 Væggerløse

Find vej

Det nemmeste er at køre i bil, men man kan sagtens tage offentlig transport og bussen stopper næsten lige ved døren. Du kan benytte rejseplanen.dk til at finde en opdateret rutebeskrivelse.

Ca. en måned før kursets start får du adgang til vores lukkede Facebookgruppe, hvor det er muligt, at I kan arrangere samkørsel imellem jer.

Deltagerliste

Deltagerliste udleveres ved ankomst sammen med ugens program.

Pris

Delt dobbeltværelse pr. prs. kr. 4.750,-
Delt dobbeltværelse U25 (18-25 år) pr. prs. kr. 3.950 (begrænsede pladser)
Enkeltværelse kr. 8.300,-

Inkluderet i prisen er:

 • Undervisning og workshops v. Tue West og eksterne undervisere.
 • Åben scene aftener, hvor du får mulighed for at fremføre nye og gamle sange for de andre deltagere.
 • Udflugter, foredrag, koncerter, debatter.
 • Mulighed for Co-writing og Jam-sessions.
 • Mulighed for 1:1 session med Tue West.
 • Projektforløb
 • Lækre måltider og skønne snacks under hele opholdet.
 • Festmiddag fredag og brunch lørdag.
 • Logi i to luksussommerhuse i Marielyst på Falster.
 • Spa, sauna og pool til fri afbenyttelse.

Forplejning

Alt forplejning er inkluderet i kursusprisen og vi sørger for, at der er sundt og lækkert mad på kurset. Det gælder både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.

Har du brug for, at der tages hensyn ift. allergier og lign. er du velkommen til at notere dette, når du tilmelder dig. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme alles ønsker, men af praktiske årsager vil dette ikke altid kunne lade sig gøre. Vi kontakter dig, hvis dine ønsker mod forventning ikke kan imødekommes.

Der vil være fokus på bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd, kvalitet og at mindske madspil i køkkenet.

Det vil være muligt at tilkøbe sodavand, vin og øl til favorable priser til frokost, aftensmad og aftenhygge.

Internet og IT

Der er trådløst internet i begge huse til fri afbenyttelse. Hvis du får brug for en computer undervejs bedes du selv medbringe dette. Der er ikke mulighed for at låne computer.

Medbring selv

Du medbringer selv de instrumenter (guitar, keyboard mv.) og det udstyr du skal bruge for at skrive og evt. producere dine sange (fx hvis dit instrument er en computer). Notesbøger, skriveredskaber, høretelefoner mv. medbringer du også selv. Husk evt. et ekstra sæt strenge til din guitar, hvis det er dit instrument.

Ønsker du at deltage i morgenaktiviterne eller benytte spa og pool bedes du medbringe tøj/badetøj til dette. Husk endvidere tøj/sko til gåture passende til årstidens vind og vejr, da vi bevæger os mellem de to huset dagligt. Du medbringer selv sengetøj, men der er dyner og puder på værelserne.
Alt udstyr og ejendele mv. medbringes på eget ansvar.

Inden kursus-start får du tilsendt huskeliste mv.

Til rådighed på kurset

Der er dyner og puder på værelserne. Til de åbne scener er der PA anlæg, mikrofoner og diverse percussion-instrumenter.

Trommesæt, forstærkere og enkelte keyboards vil også være til rådighed i begrænset omfang.

Framelding

Hos sangskrivning.dk har vi begrænsede muligheder for at tilbyde fortrydelsesret, da vi er en non-profit forening drevet af frivillige kræfter.

Vores fortrydelsespolitik er derfor følgende:

Tilmelding og betaling til og med 1. januar 2025: 14 dages fortrydelsesret, dog fratrækkes kr. 800 til administrationsgebyr. Dette gælder både ved betaling af hele kurset på én gang samt ved ratebetaling. Når første rate er betalt starter fortrydelsesretten.

Tilmelding og betaling (helt eller delvis betaling) fra og med 2. januar 2025: Ingen fortrydelsesret. Dette gælder både ved betaling af hele kurset på én gang samt ved ratebetaling. Når første rate er betalt starter fortrydelsesretten.
Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden, hvis du efter tilmelding og betaling ikke kan deltage alligevel. Kontakt os venligst inden, hvis du ønsker at give din plads til en anden, da det kan have betydning for værelsesfordelingen.

Fortrydelse og/eller framelding skal meddeles på skrift, og sker på mail til kontakt@sangskrivning.dk. Vi bekræfter din framelding via mail. Modtager du ikke denne bedes du tage kontakt til os hurtigst muligt. Din framelding er gældende fra det øjeblik, vi modtager mailen og er endeligt registreret, når du har modtaget en bekræftelse herpå.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: Ydelser, der helt eller delvist er leveret. Ved levering forstås, at kursus-tidspunktet er påbegyndt.

Ovenstående regler vedrørende framelding og afbud gælder uanset din årsag hertil.
Du kan læse mere om vores frameldingspolitik lige her.

Andet

Opbevaring af personlige ejendele, musik-udstyr og lignende er på eget ansvar.
Kæledyr må ikke medbringes og sommerhusene er røgfrie på både værelser og fællesarealer. Der må ryges udenfor.

Vi gør opmærksom på, at der er trapper i det ene sommerhus.

Kurset foregår på dansk. Internationale sangskrivere er naturligvis velkommen og bedes kontakte os for mere info.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i kurset og dets program.

Når du tilmelder dig og/eller betaler for kurset, erkender du dig enig i disse oplysninger, vores handelsbetingelser og behandling af dine oplysninger.