Praktisk info

Tilmelding

Tilmelding sker ved at udfylde tilmeldingsskemaet. Kontroller at dine oplysninger er korrekte inden du klikker “send”. Herefter modtager du faktura på din mail. Det er muligt at betale i rater se tilmeldingsblanketten her og orienter ligeledes i vores handelsbetingelser her.

Din plads er booket, når vi har modtaget din tilmelding og betaling for kurset. Du modtager en bekræftelse på din booking på mail – husk derfor at tilføje vores mailadresse til din indbakke, så vores mails ikke ender i dit spam-filter. Har du 24 timer efter din indbetaling ikke modtaget en bekræftelses-mail bedes du kontakte os på: Kontakt@sangskrivning.dk eller Benjamin på tlf. 2168 5222.

Tilmelding er først endelig, når betalingen er modtaget og du har modtaget en bekræftelse på, at du har fået en plads. Kurset fyldes efter først til mølle.

Ved tilmelding tillader du, at vi må kontakte dig, i det omfang, der er nødvendig i forbindelse med afholdelse af kurset.
Ønsker du at give en plads til en anden i form af et gavekort – kan du kontakte os på kontakt@sangskrivning.dk.

Du kan tilmelde dig lige her.

Du finder vores frameldingspolitik længere nede og lige her

Logi

Vi skal være i to skønne luksussommerhuse i det idylliske Marielyst på Sydfalster og sommerhusene ligger ca. 500 m fra hinanden. Der er både enkelt- og dobbeltværelser alle med bad/toilet på gangen. Ønsker du at bo sammen med en bestemt person – giv os da venligst besked herom ved at notere det i tilmeldingsskemaet.

Adresser på sommerhusene:

 • Stolt Henriksvej 2, Marielyst, 4873 Væggerløse
 • Trifoliumvej 18, Marielyst, 4873 Væggerløse

Find vej

Det nemmeste er at køre i bil, men man kan sagtens tage offentlig transport og bussen stopper næsten lige ved døren. Du kan benytte rejseplanen.dk til at finde en opdateret rutebeskrivelse.

Ved tilmelding får du endvidere adgang til vores lukkede Facebookgruppe, hvor det er muligt, at I kan arrangere samkørsel imellem jer.

Deltagerliste

Deltagerliste udleveres ved ankomst sammen med ugens program.

Pris

Delt dobbeltværelse pr. prs. kr. 4.200,-
Enkeltværelse kr. 7.500,-

Inkluderet i prisen er:

 • Undervisning og workshops v. Tue West og eksterne undervisere.
 • Åben scene aftener, hvor du får mulighed for at fremføre nye og gamle sange for de andre deltagere.
 • Udflugter, foredrag, koncerter, debatter.
 • Mulighed for Co-writing og Jam-sessions.
 • Mulighed for 1:1 session med Tue West.
 • Projektforløb
 • Lækre måltider og skønne snacks under hele opholdet.
 • Festmiddag fredag og brunch lørdag er også inkluderet.
 • Logi i to luksussommerhuse i Marielyst på Falster.
 • Spa, sauna og pool til fri afbenyttelse.

Forplejning

Vi sørger for, at der er sundt og lækkert mad på kurset. Det gælder både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.

Har du brug for, at der tages hensyn ift. allergier og lign. er du velkommen til at notere dette, når du tilmelder dig. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme alles ønsker, men af praktiske årsager vil dette ikke altid kunne lade sig gøre. Vi kontakter dig, hvis dine ønsker mod forventning ikke kan imødekommes.

Der vil være fokus på bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd, kvalitet og at mindske madspil i køkkenet. Mad hele ugen er inkluderet i prisen og vi hjælper hinanden med tilberedning og anretning ved nogle af måltiderne.

Det vil være muligt at tilkøbe sodavand, vin og øl til favorable priser til frokost, aftensmad og aftenhygge.

Internet og IT

Der er trådløst internet i begge huse til fri afbenyttelse. Hvis du får brug for en computer undervejs bedes du selv medbringe dette. Der er ikke mulighed for at låne computer.

Medbring selv

Du medbringer selv de instrumenter (guitar, keyboard mv.) og det udstyr du skal bruge for at skrive og evt. producere dine sange (fx hvis dit instrument er en computer). Notesbøger, skriveredskaber, høretelefoner mv. medbringer du også selv. Husk evt. et ekstra sæt strenge til din guitar, hvis det er dit instrument.

Ønsker du at deltage i morgenaktiviterne eller benytte spa og pool bedes du medbringe tøj/badetøj til dette. Husk endvidere tøj til gåture passende til årstidens vind og vejr, da vi bevæger os mellem de to huset dagligt.
Alt udstyr og ejendele mv. medbringes på eget ansvar.

Inden kursus-start får du tilsendt huskeliste mv.

Til rådighed på kurset

Der er dyner og puder på værelserne. Til de åbne scener er der PA anlæg, mikrofoner og diverse percussion-instrumenter.

Trommesæt, forstærkere og enkelte keyboards vil også være til rådighed i begrænset omfang.

Framelding

Framelding til og med d. 20. december 2023: Kursusprisen tilbagebetales, dog fratrukket et administrationsgebyr på kr. 1000,-

Framelding fra og med 21. december 2023 til og med d. 14. januar 2024: 50% af kursuspris tilbagebetales.

Framelding fra og med 14. januar 2024: Ingen tilbagebetaling.

Har du valgt rate-betaling, men ønsker du alligevel at framelde dig igen, er det ikke muligt, at få allerede betalte rater retur.

Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden, hvis du efter tilmelding og betaling ikke kan deltage alligevel. Kontakt os venligst inden, hvis du ønsker at give din plads til en anden.

Framelding sker skriftligt på mail til kontakt@sangskrivning.dk og din framelding er registreret, når du har modtaget en bekræftelse herpå.

Ovenstående regler vedrørende framelding gælder uanset årsag hertil. Du kan læse mere om vores frameldingspolitik lige her.

Andet

Opbevaring af personlige ejendele, musik-udstyr og lignende er på eget ansvar.
Kæledyr må ikke medbringes og sommerhusene er røgfrie på både værelser og fællesarealer. Der må ryges udenfor.

Vi gør opmærksom på, at der er trapper i det ene sommerhus.

Kurset foregår på dansk. Internationale sangskrivere er naturligvis velkommen og bedes kontakte os for mere info.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i kurset og dets program.

Når du tilmelder dig og betaler for kurset erkender du dig enig i disse oplysninger, vores handelsbetingelser og behandling af dine oplysninger.