Handelsbetingelser

Foreningens navn: Sangskrivning.dk
CVR-nummer: 44380145
Adresse: Sangfuglestien 5, 2., 2400 København NV
Formand: Benjamin Thøfner
E-mail: Kontakt@sangskrivning.dk
Telefon: 2168 5222

Fortrydelse og framelding:

Hos sangskrivning.dk er der en fortrydelsesret på 14 dage efter gennemført køb, dog med følgende undtagelser:

  • Framelding/fortrydelse og afbud til og med d. 20. december 2023: Kursusprisen tilbagebetales, dog fratrukket et administrationsgebyr på kr. 1.000,-
  • Framelding/fortrydelse og afbud fra og med 21. december 2023 til og med d. 14. januar 2024: 50% af kursuspris tilbagebetales.
  • Framelding/fortrydelse og afbud fra og med 15. januar 2024: Ingen tilbagebetaling.
  • Har du valgt rate-betaling, men ønsker du alligevel at framelde dig igen, er det ikke muligt, at få allerede betalte rater retur.

Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden, hvis du efter tilmelding og betaling ikke kan deltage alligevel. Kontakt os venligst inden, hvis du ønsker at give din plads til en anden, da det kan have betydning for værelsesfordelingen.

Fortrydelse og/eller framelding skal meddeles på skrift, og sker på mail til kontakt@sangskrivning.dk. Vi bekræfter din framelding via mail. Modtager du ikke denne indenfor 24 timer bedes du tage kontakt til os hurtigst muligt. Din framelding er gældende fra det øjeblik, vi modtager mailen og er endeligt registreret, når du har modtaget en bekræftelse herpå.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: Ydelser, der helt eller delvist er leveret. Ved levering forstås, at kursus-tidspunktet er påbegyndt.

Ovenstående regler vedrørende framelding og afbud gælder uanset din årsag hertil.

Tilmelding og betaling:

For at kunne købe et kursus hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Dit fulde navn, adresse, alder, køn, telefonnummer samt e-mailadresse. Informationerne vedrørende køn og alder anvendes udelukkende i forbindelse med værelsesfordeling.

Der er mulighed for at bestille enten dobbelt- eller eneværelse. Et dobbeltværelse koster 4.200 kr. Et enkeltværelse koster 7.500 kr.
Det er muligt at betale hele kurset på én gang – ved tilmelding. Det er også muligt, at vælge at betale i 3 rater, hvor betalingerne skal forfalde hhv. 1/12-23, 1/1-24 og 1/2-24. Dette noteres ved tilmelding.

Vi modtager betaling via bankoverførsel.
Beløbet indbetales på bank i Nordea: Reg.nr.: 2191 Konto nr.: 6283417822 med angivelse af dit fulde navn og telefonnummer. Ved køb af kurset skal det fulde beløb betales forud for kursets start.

Henvendelse ved evt. klage:

Har du en klage over et produkt eller en ydelse bedes du i første omgang henvende dig til os på kontakt@sangskrivning.dk. Ved yderligere rådgivning vedrørende klage, kan du læse mere på www.forbrug.dk.

Angiver du en klage til ekstern instans, skal du oplyse vores e-mail adresse: kontakt@sangskrivning.dk og tlf. 2168 5222.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 20.11.2023.