Handelsbetingelser

Foreningens navn: Sangskrivning.dk
CVR-nummer: 44380145
Adresse: Sangfuglestien 5, 2., 2400 København NV
Formand: Benjamin Thøfner
E-mail: Kontakt@sangskrivning.dk
Telefon: 2168 5222

Fortrydelse og framelding:

Hos sangskrivning.dk har vi begrænsede muligheder for at tilbyde fortrydelsesret, da vi er en non-profit forening drevet af frivillige kræfter.

Vores fortrydelsespolitik er derfor følgende:

Tilmelding og betaling senest 1. januar 2025: 14 dages fortrydelsesret, dog fratrækkes kr. 800 til administrationsgebyr.

Tilmelding og betaling fra og med 2. januar 2025: Ingen fortrydelsesret. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden, hvis du efter tilmelding og betaling ikke kan deltage alligevel. Kontakt os venligst inden, hvis du ønsker at give din plads til en anden, da det kan have betydning for værelsesfordelingen.

Fortrydelse og/eller framelding skal meddeles på skrift, og sker på mail til kontakt@sangskrivning.dk. Vi bekræfter din framelding via mail. Modtager du ikke denne indenfor 24 timer bedes du tage kontakt til os hurtigst muligt. Din framelding er gældende fra det øjeblik, vi modtager mailen og er endeligt registreret, når du har modtaget en bekræftelse herpå.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: Ydelser, der helt eller delvist er leveret. Ved levering forstås, at kursus-tidspunktet er påbegyndt.

Ovenstående regler vedrørende framelding og afbud gælder uanset din årsag hertil.

Tilmelding og betaling:

For at kunne købe et kursus hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Dit fulde navn, adresse, alder, køn, telefonnummer samt e-mailadresse. Informationerne vedrørende køn og alder anvendes udelukkende i forbindelse med værelsesfordeling.

Der er mulighed for at bestille enten dobbelt- eller eneværelse. Et dobbeltværelse koster  kr. Et enkeltværelse koster kr.
Det er muligt at betale hele kurset på én gang – ved tilmelding. Det er også muligt, at vælge at betale i 3 rater.

Vi modtager betaling via bankoverførsel.
Beløbet indbetales på bank i Nordea: Reg.nr.: 2191 Konto nr.: 6283417822 med angivelse af dit fulde navn og telefonnummer. Ved køb af kurset skal det fulde beløb betales forud for kursets start.

Henvendelse ved evt. klage:

Har du en klage over et produkt eller en ydelse bedes du i første omgang henvende dig til os på kontakt@sangskrivning.dk. Ved yderligere rådgivning vedrørende klage, kan du læse mere på www.forbrug.dk.

Angiver du en klage til ekstern instans, skal du oplyse vores e-mail adresse: kontakt@sangskrivning.dk og tlf. 2168 5222.

Handelsbetingelserne er under udarbejdelse og vil være færdige, når kurset sættes til salg i løbet af 2024.