Om arrangørerne

Benjamin Thøfner

Sangskriver og altmuligmand. Anden styrmand i køkkenet, gaffer, runner. Benjamin har styr på teknikken i husene ifht. spa, sauna og swimmingpool.

Karina Christensen

Sangerinde, Life-Coach og første styrmand i køkkenet. Karina styrer måltider og indkøb. Karina står bag hjemmesiden og håndterer tilmeldingerne.

Om foreningen bag sangskrivning.dk

For nogle år tilbage havde vi selv et par år i træk fornøjelsen af at deltage på et kursus i sangskrivning på Grundtvigs Højskole hvor Tue var underviser. Efter et par år med overvejelser stiftede vi (Karina og Benjamin) foreningen sangskrivning.dk.

Derpå kontaktede vi Tue og præsenterede ham for idéen: Vi ville lave vores eget sangskriverkursus i husene på Marielyst.

Syv måneder senere trådte de første kursister ind af døren på Stolt Henriksvej og efter en skøn uge med åbne scener, projektdage og koncerter kunne vi se hinanden i øjnene og blev ret hurtigt enige om at: Det gør vi igen! 🙂
Derfor er der nu åbnet for tilmelding til kurset i 2025 – og vi ser frem til at kunne byde velkommen til en masse glade sangskrivere ved kursusstarten d. 23. februar 2025.

Sangskrivning.dk er en almennyttig frivillig forening, det som de fleste kender som en non-profit forening. Foreningen er grundlaget for, at kurset kan eksistere.
Strukturen forudsætter, at vi arbejder frivilligt og indtil videre har driften været understøttet af private midler. Et eventuelt overskud vil blive stående i foreningen og blive anvendt til f.eks. leje af lys/lydudstyr mv.
Læs mere om kurset på siderne PROGRAM, UNDERVISERE og FORSIDE.